Επιστροφή σε Ο Σύλλογος

Ποιος είναι ο SZ7SER

Ο Σ.Ρ.Ν.Σ (SZ7SER)  είναι Σωματείο  μη  Κυβερνητικού  και  μη  κερδοσκοπικού  χαρακτήρα  με έδρα  τις Σέρρες .  Ο Σύλλογος   χρησιμοποιεί  το  διακριτικό  γνώρισμα  “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ  ” “Σ.Ρ.Ν.Σ.”  για  την  Ελλάδα  και  “RADIO  AMATEURS  ASSOCIATION OF SERRES  “R.A.A.S”  για  το  εξωτερικό.

‘Έχει σαν σκοπό:

Τη διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού στη περιοχή των Σερρών.

  • Τη διατήρηση και προώθηση του θεσμού του Ραδιοερασιτεχνισμού στα πλαίσια των νόμων της χώρας και τα διεθνή καθιερωμένα, και την επιτήρηση της ορθής χρήσης των επαναληπτών (Repeaters),
  • Την εκπροσώπηση των μελών της Ένωσης ενώπιον των  Ελληνικών Αρχών  και  άλλων Ενώσεων.
  • Την εκπαίδευση των υποψηφίων Ραδιοερασιτεχνών της περιοχής των Σερρών στα Ραδιοερασιτεχνικά θέματα και την ανιδιοτελή χρήση του ασυρμάτου.
  • Την δια αναμεταδοτών και λοιπών συστημάτων ασυρμάτου, επικοινωνία μεταξύ των μελών και τη συνδρομή προς την Πολιτεία, ιδίως σε περιπτώσεις κινδύνου και εθνικής ανάγκης (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ατυχήματα κ.α.).

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών  ιδρύθηκε την Άνοιξη του 1993 από 21 ιδρυτικά μέλη  και αναγνωρίστηκε με την υπ. Αριθ  28/1993  απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών.

Διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά διετία από τη Γενική Συνέλευση των Τακτικών Μελών.

Έχει σαν μέλη της Ραδιοερασιτέχνες που διαμένουν ή κατάγονται από τον Νομό  Σερρών , και όχι μόνο .

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου απαριθμούνται σήμερα σε Διακόσια ενενήντα (290). Τα  μέλη του προέρχονται από κάθε εργασιακό χώρο της κοινωνίας μας. Περιλαμβάνονται επιστήμονες, γιατροί, διασώστες  καθώς επίσης και ιερείς.

Ο Σύλλογος βρίσκετε σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Σερρών τον οποίο βοηθάει εθελοντικά σε διάφορες εκδηλώσεις του, καθώς επίσης και με τις υπηρεσίες της Νομαρχίας (ΠΣΕΑ) σε περιπτώσεις Εκτάκτου Ανάγκης. Κατόπιν μεγάλου αγώνα κατάφερε να του χορηγηθεί στέγαση, μέσα από την ιδέα της εθελοντικής Ομάδας ενταγμένης στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μα αριθμό μητρώου 5/2008 της Γ.Γ.Π.Π του υπουργείου Εσωτερικών.

Αγωνιώδες προσπάθειες από τον Σύλλογο έγιναν και θα γίνονται , προκειμένου να επιτευχθούν  οι στόχοι μας  και  να υπερασπίσουμε   την ιδέα που υπηρετούμε :

–     Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

–     HAM  =  HELPING ALL MANKIND

(ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

-ΕΙΝΗΝΗ – ΦΙΛΙΑ – ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ –

Η συλλογική προσπάθεια των μελών θα συνεχισθεί , και περιμένει στήριγμα για να σταθούν επάξια οι Αξίες μας εκεί που πρέπει .