Φεβ 16 2015

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ρ.Ν.Σ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

\r\n

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών καλεί όλα τα μέλη του όπως παραστούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών , την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου  Μεραρχίας 67 , με θέματα :\r\n1. ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

\r\n

2. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2015.

\r\n

3.ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

\r\n

4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

\r\n

Η παρουσία όλων των μελών θεωρείται καταλυτική. Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παραβρεθούν στην Συνέλευση του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών , η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο.\r\nΌσοι συνάδελφοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να το δηλώσουν έως την Τετάρτη 5 Μαρτίου στον Γ.Γραμματέα Μηνά Ιωάννη τηλ. επικοινωνίας 6979771150.  Για επιπλέον πληροφορίες επίσης στον ίδιο αριθμό.

\r\n

Αγαπητέ Συνάδελφε ! Είναι υποχρέωσή μας η προσωπική μας παράσταση και συμμετοχή στο Μέγιστο Διοικητικό Όργανο του Συλλόγου, την Γενική Συνέλευση των μελών. Συμμετέχουμε ενεργά και αποφασίζουμε όλοι μαζί για το μέλλον του Συλλόγου που αγαπάμε, και την Ραδιοερασιτεχνική ιδέα που πρεσβεύουμε. Ενημερωνόμαστε για το σύνολο των διεργασιών που έγιναν, που θα γίνουν, και διαδραματίζουμε ΟΛΟΙ μαζί το μέλλον του Συλλόγου μας.

\r\n

73 !

\r\n

Για το Δ.Σ

\r\n

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

\r\n

          ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                              ΜΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

\r\n

                      SV7BZF                                                                                                           SV7OOL

\r\n