Οκτ 10 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ RU88

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Το Δ.Σ του SZ7SER με μεγάλη θλίψη και αγανάκτηση θα ήθελε να ενημερώσει τον ραδιοερασιτεχνικό κόσμο πως την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου εκλάπησε απο το QTH του, ο επαναλήπτης του Συλλόγου RU88 , και ο επαναλήπτης του ΕΚΑΒ Σερρών που συστεγαζόταν στον ίδιο χώρο. Ο επαναλήπτης είναι κατασκευής Motorolla. Ο Σύλλογος έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, και βρίσκετε σε στενή συνεργασία με το Αστυνομική Δ/νση Σερρών , προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.
Γνωρίζοντας ότι και άλλοι Σύλλογοι έχουν πέσει θύματα ίδιου συμβάντος, το Δ.Σ είναι στην διάθεσή του κάθε συναδέλφου που έχει τυχόν πληροφορίες για οτιδήποτε θα φανεί ικανό να βοηθήσει στην ανεύρεση. Κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη, και την επεξεργάζονται συνάδελφοι αστυνομικοί που διενεργούν για την κλοπή.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τον αποντροπιασμό μας σε τέτοιες ενέργειες αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούνε οι Σύλλογοι την εποχή της κρίσης να κλέβονται μηχανήματα τα οποία έχουν πληρώσει ακριβά όλα τα μέλη των συλλόγων με την συνδρομή τους. Πολύ περισσότερο δε όταν αυτά τα μηχανήματα είναι ενταγμένα και στα σχέδια “ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ” της Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Το Δ.Σ θα κάνει ότι είναι δυνατό για την ανεύρεσή του.

Για τον Δ.Σ

 

SV7LNX

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές , όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δώσει κάποια πληροφορία ή να βοηθήσει στην ανεύρεση του, παρακαλείται αύριο Τετάρτη 11/10/2017 , στην συνάντηση των μελών του Συλλόγου στα γραφεία του να ενημερώσει το Δ.Σ